PEC Zwolle gaat weer praten met vaste kracht Van Hintum

Reacties

PEC Zwolle gaat nog een keer proberen Bart van Hintum voor de club te behouden. Technisch directeur Gerard Nijkamp gaat binnenkort met de linksback in gesprek om de toekomst te bespreken.

PEC Zwolle gaat weer praten met vaste kracht Van Hintum

PEC deed Van Hintum eerder dit seizoen al een aanbieding om zijn aflopende contract te verlengen. De linksback legde dat aanbod destijds naast zich neer. Toch weigert Van Hintum uit te sluiten dat hij alsnog bij PEC blijft en de clubleiding heeft datzelfde standpunt.

'We zijn nog niet in gesprek, maar gaan binnenkort met elkaar praten', laat Nijkamp weten aan Voetbal International. 'Van onze kant is de deur nooit dicht geweest. Bart heeft eind vorig jaar laten weten dat hij onze aanbieding naast zich neerlegde. Wij willen met hem door, dat is ook door die mededeling destijds niet veranderd.'

Van Hintum kwam in 2011 over naar het IJsseldelta Stadion, nadat hij één seizoen voor FC Dordrecht had gespeeld. Sindsdien groeide de bij FC Oss opgeleide verdediger uit tot vaste kracht in Zwolle. Dit seizoen had trainer Ron Jans telkens een basisplaats voor hem in petto, buiten de periode waarin Van Hintum geblesseerd was om. (Roy van den Berghe)

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.