Pastoor: 'De eerste helft was een draak'

Reacties

AZ beleefde een beroerde avond tegen SC Heerenveen. Trainer Alex Pastoor ziet licht in de tunnel maar tast nog in het duister over zijn toekomstige rol in Alkmaar.

Pastoor: 'De eerste helft was een draak'

De interim-coach was na afloop van de nederlaag (0-1) niet bezig met zijn rol bij AZ. 'We zullen zien of ik volgende week ook als hoofdcoach op de bank zit', hield Pastoor zich onwetend. Hij liet wel doorschemeren dat zondag mogelijk een besluit valt over de al dan niet herstelde hoofdcoach Marco van Basten en zijn rol in Alkmaar.

Wanneer Pastoor doorgaat in Alkmaar als hoofdtrainer weet hij dat hem voldoende werk wacht. 'De eerste helft was een draak. We hebben geen poot aan de grond gekregen, verdedigend was het los zand en voetballend hebben we bijna niets laten zien', was de duidelijke conclusie.

Hij weigerde zich te verschuilen achter de absentie van Steven Berghuis en het niet krijgen van een strafschop. 'Ik vind het een beetje goedkoop staan hierop terug te komen als je niet zo lekker hebt gespeeld.'

Maar de trainer zag tegen SC Heerenveen dat er ruimte is voor verbetering. 'Deze jongens kunnen veel meer dan ze hebben laten zien in de eerste helft', aldus Pastoor, die zich in dat idee gesteund voelde door het herstel na rust.

Bekijk hier al onze video's
  • Meer over

  • AZ
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.