Partizan-coach Drulovic hoopt op onderschatting bij AZ

Reacties

Partizan Belgrado verschijnt donderdag met een goed gevoel aan de aftrap tegen AZ. Trainer Ljubinko Drulovic ziet zijn elftal met de week sterker worden.

Partizan-coach Drulovic hoopt op onderschatting bij AZ

Drulovic (foto), die anderhalve maand geleden het stokje overnam van Zoran Milinkovic, verwelkomde de laatste weken een aantal jongens terug na blessures. Afgelopen zaterdag werd Novi Pazar verslagen (3-0). 'Die wedstrijd heeft ons goed gedaan. Ik denk dat we nu op de goede weg zijn', zegt hij op de persconferentie voorafgaand aan het duel.

'We hebben AZ goed geanalyseerd', aldus Drulovic, die bij winst goede kansen heeft om met zijn ploeg Europees te overwinteren. Maar hij verwacht een lastige avond in Alkmaar. 'AZ heeft zijn vorm weer te pakken. In eigen stadion speelt het vaak goed voetbal.'

Partizan won in september het doelpuntrijke heenduel (3-2), waarna bij AZ het gevoel heerste dat er meer had ingezeten. 'Ik hoop dat ze ons door de slechte resultaten van de afgelopen tijd onderschatten. Dan kunnen wij dat uitbuiten', besluit Drulovic. Het duel begint donderdag om 19.00 uur.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.