Park niet beschikbaar voor eerste treffen PSV met Zulte

PSV kan in de derde voorronde van het toernooi om de Champions League nog geen beroep doen Ji-Sung Park. De clubleiding hoopt maandag de transfer van de 32-jarige Zuid-Koreaan af te ronden, maar is wel te laat met de formaliteiten voor het duel met Zulte Waregem.

Park niet beschikbaar voor eerste treffen PSV met Zulte

Dinsdag treedt de ploeg van trainer Phillip Cocu in eigen huis aan tegen de nummer twee van België. Een week later volgt de return in het Constant Vanden Stock-stadion van Anderlecht. Het eigen onderkomen van Zulte, het Regenboog-stadion, voldoet niet aan de eisen van de UEFA.

PSV kan, als de transfer is afgerond, in de return wel gebruik maken van de oud-speler van Manchester United, die nog altijd onder contract staat bij Queens Park Rangers. Wel inzetbaar voor de dubbele confrontatie met Zulte Waregem is aankoop Santiago Arias. Alle formaliteiten rond de Colombiaanse rechtsachter zijn afgehandeld.

Park speelde tussen 2003 en 2005 al voor PSV. In Eindhoven speelde hij samen met onder anderen huidig hoofdtrainer Cocu. Overigens is Park op dit moment weer in Londen omdat QPR hem één dag vrijaf gaf om de transfer af te ronden.

Daarmee is niet gezegd dat de deal niet rond gaat komen. Park doorstond zondag de medische keuring in Eindhoven en alles wijst erop dat de overgang binnen afzienbare tijd afgehandeld is. (Thijs Slegers)

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen