Papierwinkel vertraagt FC Twente-debuut Assaidi

Reacties

Oussama Assaidi moet minimaal nog een week wachten op zijn officiële debuut voor FC Twente. Sterkhouder Kamohelo Mokotjo ontbreekt mogelijk ook bij de hervatting van de Eredivisie tegen Vitesse zondag (14.30 uur).

Papierwinkel vertraagt FC Twente-debuut Assaidi

Assaidi liet half november zijn contract bij Al Ahli ontbinden en zette op 24 december zijn handtekening onder een verbintenis tot 2019 in Enschede. De 28-jarige aanvaller moet echter nog wachten op vrijgave van de club uit de Verenigde Arabische Emiraten en is daardoor nog niet speelgerechtigd voor Twente, zo bevestigt de club op de website. Naast Assaidi ontbreken de geblesseerden Chinedu Ede (bovenbeen) en Sonny Stevens (knie) voor het uitduel met Vitesse.

Achter de naam Mokotjo staat nog een vraagteken. De Zuid-Afrikaan miste het trainingskamp van Twente in Spanje, vanwege problemen met zijn reisdocumenten. 'Kamohelo heeft zich deze week weer bij de groep gevoegd. Zaterdag nemen we de beslissing of hij meereist naar Arnhem', vertelt trainer René Hake op de clubsite.

Twente en Vitesse geven elkaar op de ranglijst niet veel toe. Nummer zeven Twente heeft een punt meer dan de Arnhemmers en dus is de opdracht duidelijk voor Hake. 'Aan ons de taak om te zorgen dat het verschil groter wordt. Vitesse heeft voor de winterstop wisselende resultaten behaald en heeft moeilijke periodes gekend, maar ze hebben de ambitie om bovenin de subtop mee te doen. Ze zullen dus getergd zijn om zich direct na de winterstop te laten zien', verwacht Hake. 'Maar dat zijn wij ook.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.