Pantelic draagt bij aan belangrijke zege Olympiakos

Ex-Ajacied Marko Pantelic droeg zaterdagmiddag met twee doelpunten bij aan een belangrijke zege van Olympiakos Piraeus. De doelpuntrijke thuiswedstrijd tegen Panserraikos eindigde in 4-2.

Beide clubs gingen met een 0-0 de stand de kleedkamer in. Tien minuten na rust opende Pantelic de score voor Olympiakos. Aan de kant van Panserraikos leek Giorgos Georgiades de gevierde man te worden. Met twee doelpunten zette hij zijn team op een 2-1 voorsprong.

Albert Riera zorgde voor de gelijkmaker, waarna Pantelic - vorig seizoen bij Ajax goed voor zestien competitiedoelpunten - Olympiakos wederom op voorsprong kon zetten. In de slotminuten maakte ook Riera zijn tweede treffer en verhoogde de score naar 4-2.

Olympiakos blijft koploper in Griekenland, Panathinaikos volgt op vijf punten achterstand. Foto: VI Images