Palermo-voorzitter Zamparini toe aan 61ste trainer

Reacties

Eugenio Corini is opgestapt bij Palermo. Het betekent dat voorzitter Maurizio Zamparini het wereldrecord trainerswisselingen kan aanscherpen naar 61.

Palermo-voorzitter Zamparini toe aan 61ste trainer

Dinsdagochtend kwam het nieuws naar buiten dat de huidige nummer negentien van de Serie A Corini (foto) had ontslagen. Niet veel later maakte de trainer bekend zelf te zijn opgestapt. Aanleiding waren de tegenvallende resultaten: de Rosanero hebben na 21 wedstrijden pas tien punten verzameld. Zondag werd er in eigen huis nog verloren van Internazionale (1-0).

Het vertrek van Corini is in zoverre bijzonder, dat hij eind november pas werd aangesteld. Op dat moment had de club net afscheid genomen van Roberto De Zerbi op, die op zijn beurt Davide Ballardini had vervangen. De club kan dus op zoek naar de vierde trainer van dit seizoen.

De fans van Palermo zijn inmiddels wel wat gewend. Vorig seizoen werd er negen keer van trainer gewisseld. Voorzitter Zamparini heeft bovendien een wereldrecord in handen. De markante voorzitter, die in het verleden ook werkzaam was bij Venezia, versleet al zestig trainers. Nu kan hij dus op zoek naar trainer 61.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.