Bouy dicht bij tweede Zwolse huurperiode

Reacties

De kans is groot dat PEC Zwolle en Ouasim Bouy (23) nog deze winter worden herenigd. De middenvelder is bij Palermo op een zijspoor beland.

Bouy dicht bij tweede Zwolse huurperiode

De Amsterdammer werd begin dit seizoen door werkgever Juventus verhuurd aan Palermo. Bij de Serie A-club kwam de Nederlander tot op heden niet verder dan twee competitiewedstrijden. Italiaanse media melden dat Palermo de verhuurperiode inmiddels al heeft verbroken.

In Zwolle volgen ze de ontwikkelingen rond Bouy op de voet. De club uit Overijssel huurde de middenvelder in het seizoen 2015/16 en heeft goede contacten met diens zaakwaarnemer Mino Raiola. Beide partijen hebben al contact gehad over de situatie van Bouy.

De Zwollenaren zagen deze winter Wout Brama vrij onverwacht naar FC Utrecht vertrekken. De dertigjarige middenvelder had een clausule in zijn contract waardoor hij direct de overstap kon maken. Bouy zou het gat in de selectie op kunnen vangen. Daarnaast hopen de Zwollenaren deze winterse transferperiode ook nog op een aanvallend ingestelde versterking.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.