Oxlade-Chamberlain lijkt WK te kunnen vergeten

Reacties

De knieblessure die Engels international Alex Oxlade-Chamberlain woensdag tegen Ecuador opliep, houdt hem tussen de tien dagen en drie weken aan de kant.

Oxlade-Chamberlain lijkt WK te kunnen vergeten

In het oefenduel met de Zuid-Amerikanen (2-2) raakte de twintigjarige speler van Arsenal geblesseerd. Uit de scan die vervolgens werd gemaakt zou volgens Sky blijken dat bondscoach Roy Hodgson het mogelijk drie weken zonder de jongeling moet doen.

In dat geval zou het WK voor Oxlade-Chamberlain geen haalbare kaart meer zijn. Het is nog onbekend of Hodgson hem bij de selectie houdt, of besluit om een vervanger in te laten vliegen. Engeland begint het toernooi op zaterdag 14 juni tegen Italië, op donderdag 19 juni wacht Uruguay, waarna Engeland de groepsfase afsluit tegen Costa Rica (dinsdag 24 juni).

Eerder liet de trainer nog weten niet te veel op de zaken vooruit te willen lopen. 'Altijd als ik zoiets zie gebeuren, maak ik me zorgen. Maar ik blijf optimistisch tot ik ook daadwerkelijk slecht nieuws krijg. Het is al vervelend genoeg om slecht nieuws te krijgen, daarop vooruit lopen heeft al helemaal geen zin.' Hodgson moest eerder al een streep zetten door de namen van blessuregevallen Jay Rodriguez (Southampton) en Theo Walcott (ook Arsenal).

Heb jij een voorspellende gave en ken jij de afloop van het WK in Brazilië? Doe dan nu mee aan de VI WK-poule en win fraaie prijzen.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.