Overnamesoap AC Milan nadert ontknoping

Reacties

Komt er na bijna dertig jaar een einde aan het tijdperk van Silvio Berlusconi bij AC Milan? Die vraag wordt volgens Italiaanse media vandaag beantwoord.

Overnamesoap AC Milan nadert ontknoping

Berlusconi voerde deze week diverse gesprekken met Bee Taechaubol, die voor een bedrag van vijfhonderd miljoen euro een meerderheidsbelang in Milan wil nemen. De kans dat Milan in Thaise handen komt is zeer groot, want volgens Mediaset, onderdeel van het media-imperium van Berlusconi, is er al een principe-overeenkomst getekend door Taechaubol en Berlusconi.

Vandaag zal Berlusconi zijn definitieve beslissing kenbaar maken aan Taechaubol. Als hij onverwachts besluit Milan toch niet te verkopen, moet hij een forse boete aan de Thaise miljardair betalen. Berlusconi is sinds 1986 aan de macht bij Milan. Onder zijn bewind werden de Rossoneri acht keer kampioen en wonnen zij vijfmaal de Champions League/Europa Cup I.

AC Milan-fans zijn de onduidelijkheid over de toekomst van hun club volledig beu. Dat maakten zij woensdag rond het duel met Genoa (1-3) kenbaar met furieuze protesten.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.