Oranje traint met Robben, Fer en De Roon richting Luxemburg

Reacties

In aanloop naar de WK-kwalificatiewedstrijd van zondag tegen Luxemburg hebben de spelers van het Nederlands elftal vrijdag een besloten training in Alkmaar afgewerkt. Bondscoach Danny Blind stapt zaterdag met een fitte selectie op het vliegtuig.

Oranje traint met Robben, Fer en De Roon richting Luxemburg

Tot dusver werd de voorbereiding van Oranje richting het vierde duel van de WK-kwalificatiereeks bijna stelselmatig verstoord door blessureleed. Na een hele serie afmeldingen vielen woensdag in de oefeninterland tegen België (1-1) ook Stijn Schaars, Vincent Janssen en Jeremain Lens nog eens geblesseerd uit.

Blind zag het trio basisspelers stuk voor stuk afhaken en voelde zich genoodzaakt Leroy Fer (Swansea City) en debutant Marten de Roon (Middlesbrough) op te roepen als vervangers. Het duo trainde vrijdag net als de na een jaar bij Oranje teruggekeerde Arjen Robben achter gesloten deuren een uur lang mee in het stadion van AZ.

Nieuwe tegenvallers bleven het Nederlands elftal vooralsnog bespaard, waardoor de selectie van Blind zaterdagmiddag met 23 man vertrekt naar Luxemburg. Aldaar wacht om 18.45 uur de laatste training in het Josy Barthel stadion, dat zondag (18.00 uur) ook het decor is van het treffen tussen Luxemburg en Oranje.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.