Opnieuw tegenvaller in slotfase voor Hiddinks FC Anzhi

Guus Hiddink wacht nog altijd op zijn eerste overwinning dit seizoen als trainer van FC Anzhi. Na de 2-2 afgelopen zondag tegen Lokomotiv Moskou, was Dinamo Moskou nu met 2-1 te sterk.

Pavel Solomatin zette de thuisclub in de 26ste minuut op voorsprong en zeven minuten later kreeg FC Anzhi opnieuw een tegenvaller te verwerken, aangezien Ewerton een rode kaart ontving. Met tien tegen elf kwamen de bezoekers echter nog terug, want in de 83ste minuut maakte Christopher Samba gelijk.

Maar Hiddink hield uiteindelijk geen punt over aan de wedstrijd, aangezien Andrei Voronin in de zesde minuut van de blessuretijd uit een strafschop voor de 2-1 eindstand zorgde.

In de eerste speelronde van de competitie, thuis tegen Lokomotiv Moskou, kreeg juist FC Anzhi in de extra tijd een uitgelezen kans op de winst. Samuel Eto'o miste toen echter een penalty.