Opmerkelijk kluisje Strootman, Luis Enrique vernedert Piqué

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Opmerkelijk kluisje Strootman, Luis Enrique vernedert Piqué

• Na een absentie van acht maanden behoort Kevin Strootman weer tot de wedstrijdselectie van AS Roma voor het thuisduel met Torino. Geweldig voor Kevin, maar het had Roma gesierd als het tijdens zijn afwezigheid een fatsoenlijke Nederlandse vlag op zijn kluisje had aangebracht…

'Ik beloof dat ik niet juich als ik scoor, haha.'
• Remko Pasveer deed in het programmaboekje voor Heracles Almelo – PSV (1-2) een opvallende uitspraak. In het onverwachte geval dat de reservedoelman van PSV in Almelo minuten had moeten maken én op wonderbaarlijke wijze tot scoren was gekomen, had hij dat niet gevierd. Weten we dat ook weer!

• Het lijkt erop dat Barcelona-trainer Luis Enrique zijn verdediger Gerard Piqué met opzet aan het vernederen is. Tijdens het uitduel met Almería (1-2 zege) loopt Piqué warm, maar wil hij gaan zitten als hij ziet dat Enrique met Xavi zijn derde wissel van de wedstrijd gebruikt. Een logische gedachte, maar Enrique reageert weinig begripvol als hij Piqué op de bank ziet plaatsnemen en laat hem voor jan met de korte achternaam verder warmlopen. Piquè viel uit de gratie nadat hij tijdens een oefenduel van Barcelona op de bank met zijn mobiele telefoon zat te spelen.

Spektakel uit de derde divisie van Argentinië! Een waanzinnige inzet van Gerardo Martínez (Deportivo Moron) wordt op minstens zo waanzinnige wijze gepareerd door Urquiza-doelman Matias Cano!

Manuel Neuer, doelman van Bayern München, is op dit moment een van de beste keepers ter wereld. De Duitse sluitpost verkeert in bloedvorm, maar liet zaterdagmiddag zien tot veel meer in staat te zijn....

• Het zit Yaya Touré en Manchester City niet mee. Op bezoek bij Queens Park Rangers kwam de ploeg niet verder dan een teleurstellend 2-2-gelijkspel. Touré speelde erg ongelukkig. In de eerste helft probeerde de Ivoriaan het van ver, maar zijn schot verdween in de tribune waar hij een klein meisje vol in het gezicht trof (zie beelden hieronder). Touré zat er zo mee dat hij direct na het laatste fluitsignaal contact met haar opnam én een gesigneerd shirt opstuurde (zie tweet hieronder).

• Voormalig Ajacied Steven Pienaar vertolkt samen met Samuel Eto'o de hoofdrol in een kerstclip van Everton. De Zuid-Afrikaan en de ervaren Kameroener, die afgelopen zomer in verband werd gebracht met Ajax, bieden middels een video een halve seizoenkaart van The Toffees aan.

• Fenerbahçe heeft een moeizame zege geboekt op Rizespor. Dirk Kuijt miste in de eerste helft een penalty, maar die misser werd zijn elftal niet fataal: 2-1.

Didier Drogba is geen uitmuntende chauffeur, dat is na het zien onderstaande beelden wel duidelijk. De aanvaller van Chelsea reed namelijk een karretje vast, met Eden Hazard als bijrijder. Ondertussen zette John Obi Mikel het op een lopen...



Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.