Opinie: Van Persie en Vormer bij Oranje?

Reacties

De oefeninterland tegen België was een slagveld. De ene na de andere Oranje-international haakte noodgedwongen af. Wie gaat bondscoach Danny Blind oproepen voor het WK-kwalificatieduel met Luxemburg?

Opinie: Van Persie en Vormer bij Oranje?

Voor Blind hoefde de oefenwedstrijd tegen België niet zo nodig. Hij zal in dat idee zijn gesterkt gezien alle slachtoffers. Vincent Janssen en Jeremain Lens voegden zich in de toch al flink gevulde ziekenboeg van het Nederlands elftal. Stijn Schaars is aangeslagen en haakte ook af.

De vraag is nu wie Blind gaat oproepen om zijn selectie in elk geval kwantitatief op peil te brengen. Brandley Kuwas stond al op het radar van de bondscoach. Wordt deze Heraclied, die dinsdag nog met Curaçao oefende tegen Excelsior, gebeld? En mag Marten de Roon van Middlesbrough richting Noordwijk vertrekken? Is Ruud Vormer nu wel klaar voor Oranje?

Of komt de bondscoach met een andere verrassing uit de hoge hoed, eentje met beduidend meer ervaring? Kiest de bondscoach bijvoorbeeld voor een oudgediende als Robin van Persie? Is Rafael van der Vaart definitief afgeschreven? Of krijgt Feyenoord-uiblinker Jens Toornstra een kans? Blind kan natuurlijk ook niemand operoepen...

Wie moet Blind nu oproepen? Login met je VI-account en praat mee.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.