Ophef rond Ronaldo en Bendtner, grapje Forster

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Ophef rond Ronaldo en Bendtner, grapje Forster

• De Engelse tabloids zijn nooit vies van een sensatieverhaal. Dit keer hebben ze iets opgepikt uit Portugal. Dolores Aveiro heeft daar haar autobiografie uitgebracht. Tot zover niks bijzonders. Maar aangezien Dolores Aveiro de moeder is van superster Cristiano Ronaldo maakt het alles een stuk interessanter. Zeker gezien een nu al veelbesproken uitspraak die ze doet. Ze doet immers uit de doeken, dat het niets had gescheeld of Ronaldo was er nooit geweest. Tijdens haar zwangerschap wilde Aveiro immers abortus laten plegen, maar de dokter wilde daar zijn medewerking niet aan verlenen. Gelukkig maar voor ons voetballiefhebbers.

Ronaldo is toch al populair. Zie hieronder hoe de Portugees bijdraagt aan het redden van de wereld en daarna geniet van een welverdiende vakantie…

• En dus nog maar een beetje Ronaldo: Portugal vloog er al in de eerste ronde uit, Lionel Messi won de Gouden Bal en Arjen Robben schitterde in de wedstrijden van Nederland. Het kon allemaal niet slechter voor hem. Om al die negativiteit van zich af te spoelen, toog de sterspeler van Real Madrid met liefje Irina Shayk naar het Griekse eiland Mykonos. Dan is zo'n WK natuurlijk snel vergeten.

Jack Wilshere is schuldbewust en daarom eerder teruggekeerd bij Arsenal. De 22-jarige middenvelder werd gefotografeerd met een sigaret in zijn mond en daar was zijn manager Arsène Wenger niet zo blij mee. Om de coach te pleasen keerde de Engelse international eerder terug van zijn vakantie, om zich alvast voor te bereiden op het komende seizoen. Op Instagram stelde hij verontruste Arsenal-fans gerust met de hastag: #WilshWillBeReady.

Hans Klok is zondag van de partij bij de Open Dag van FC Utrecht. De wereldberoemde illusionist gaat daar een rol spelen bij de spelerspresentatie. The Fastest Magician Ever zal de presentatie voorzien van show en een vleugje magie. Of de illusionist ook een scorende spits, een behendige middenvelder en een snoeiharde verdediger uit zijn hoge hoed gaat toveren, is nog niet bekend.

• Ook Nicklas Bendtner viert, zij het op geheel eigen wijze, vakantie.

'Hij kan trots zijn op zijn carrière. Hij is een geweldige speler met hart, passie en karakter, die veel heeft gedaan voor het Duitse voetbal. Dank je wel, Philipp.'
• Dit zei de Duitse bondscoach Joachim Löw tegenover Sport1, nadat hij hoorde dat de 30-jarige Philipp Lahm ging stoppen als international.

• Bij Ronald Koeman gaat het spreekwoord 'uit het oog, uit het hart' niet op. Toen hij vernam dat Feyenoord het in de voorronde van de Champions League op moest nemen tegen Besiktas, wilde de trainer van Southampton zijn oude ploeg toch even een hart onder de riem steken.

• De perspresentatie van Louis van Gaal was voer voor een aantal leuke (gephotoshopte) plaatjes.

• Celtic-doelman Fraser Forster kreeg een nieuw keepersshirt aangemeten. De 31-jarige Engelsman blijkt over de nodige zelfspot te beschikken. Voordat een ander het deed, stak hij zelf op Twitter de draak maar met zijn nieuwe tricot.

• Bij de vliegtuigramp van woensdag kwamen alle 298 inzittenden om het leven. Bij dit ongeval kwamen zeker 173 Nederlanders om het leven. Sander Boschker bekeek de nieuwsuitzendingen met een extra naar gevoel, want hij zat die ochtend in het vliegtuig dat later die dag neer zou storten. Dat meldde de ex-doelman van FC Twente op zijn Instagram-account.

• Ondanks het feit dat Shinji Kagawa het afgelopen seizoen niet bijzonder vaak in actie kwam voor Manchester United, blijft hij een gewild persoon voor marketeers. In de fanshop van The Red Devils vind je tientallen shirts, mokken, vlaggen en wat al niet meer met zijn gezicht erop en ook in Japan blijft de middenvelder gewild. Zo schittert hij nu, samen met Gary Lineker, in een reclame voor een telecom- en internetbedrijf.

• Dit keer is het niet Mario Balotelli zelf die ervoor zorgt dat hij weer eens onderwerp van gesprek is, maar zijn verloofde Fanny Neguesha. Het 23-jarige Belgische model postte een foto op haar Instagram-account waarop zij met haar vriendje poseert voor een logo van Arsenal.

Zit er een transfer naar Engeland aan te komen? In afwachting van de bevestiging van een eventuele transfer kunnen we ons in ieder geval laven aan deze foto van het voluptueuze model.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.