Operatie aan gebroken knie kost Krohn-Dehli rest van 2016

Reacties

Michael Krohn-Dehli komt de komende zeven à acht maanden niet in actie voor Sevilla. De 32-jarige Deen brak in het Europa League-duel met Shakhtar Donetsk donderdagavond (2-2) zijn linkerknie en onderging vrijdag een operatie.

Operatie aan gebroken knie kost Krohn-Dehli rest van 2016

Krohn-Dehli kwam in het duel met Shakhtar na een uur in het veld, zijn invalbeurt duurde echter maar dertien minuten. De ex-speler van onder meer Ajax, Sparta Rotterdam en RKC Waalwijk bezeerde zichzelf bij een draaiende beweging en kermde het uit van de pijn.

Sevilla meldt op de clubsite dat Krohn-Dehli vrijdagmiddag geopereerd is door het hoofd van de medische staf en dat de operatie zonder complicaties is verlopen. Voor de revalidatie van de Deen staat zeven à acht maanden, waardoor de middenvelder waarschijnlijk pas rond de jaarwisseling weer in actie kan komen voor de halve finalist van de Europa League.

Krohn-Dehli kwam in de zomer over van Celta de Vigo en speelde dit seizoen 47 duels voor Sevilla, waarin hij vier doelpunten maakte. De 56-voudig Deens international heeft bij Sevilla een contract tot medio 2017.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.