Op bank teruggekeerde De Vries verlengt met Forest

Reacties

Dorus de Vries heeft zijn aflopende contract met Nottingham Forest verlengd. De 34-jarige doelman ligt nu tot medio 2017 vast bij de Engelse Championship-club.

Op bank teruggekeerde De Vries verlengt met Forest

Tot vorige maand leek er voor De Vries geen toekomst meer bij de tweevoudig Europa Cup I-winnaar, maar in januari kreeg de ex-speler van ADO Den Haag, Dunfermline, Swansea City en Wolverhampton Wanderers plots het vertrouwen van de inmiddels ontslagen Stuart Pearce.

De gewezen nummer 1, Karl Darlow, moest in de laatste vier duels onder Pearce op de bank plaatsnemen. Na het vertrek van de Engelse oud-international draaide diens vervanger Dougie Freedman de rollen weer om. De Vries zat afgelopen zaterdag tegen Brighton & Hove Albion weer op de bank.

Toch heeft Nottingham Forest het contract van De Vries met twee seizoenen verlengd. Onlangs gaf de Nederlandse sluitpost in gesprek met Voetbal International nog aan ervan te genieten eindelijk weer onder de lat te staan als eerste keus, maar het blijft dus mogelijk bij de vier competitieduels die hij onlangs speelde.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.