Ook Zenit Sint-Petersburg denkt aan Clasie

Reacties

Ondanks een doorlopend contract, lijkt de kans steeds groter te worden dat Jordy Clasie bezig is aan zijn laatste weken in De Kuip. Zenit Sint-Petersburg heeft zich gemeld in het rijtje geïnteresseerde clubs voor de aanvoerder van Feyenoord.

Ook Zenit Sint-Petersburg denkt aan Clasie

De Russische kampioen volgt Clasie al geruime tijd, maar heeft in Southampton een geduchte concurrent. Manager Ronald Koeman vertelde eerder in VI al in Clasie een vervanger te zien van Morgan Schneiderlin, die in de belangstelling staat van onder meer Arsenal.

Mocht de Fransman vertrekken, komt Clasie serieus in beeld. Intussen volgen topclubs uit Italië eveneens de ontwikkelingen rond de international van Oranje met meer dan gemiddelde interesse. Clasie zelf houdt zich op de vlakte. Hij wil zich met Feyenoord plaatsen voor Europees voetbal en zal daarna pas gaan nadenken over zijn toekomst.

Net als Clasie staan ook de PSV'ers Luuk de Jong en Georginio Wijnaldum op het scoutingslijstje van Zenit Sint-Petersburg, interesse die is aangewakkerd sinds de wedstrijden tussen PSV en de Russen in de Europe League. Zenit heeft de Eindhovenaren nog niet officeel benaderd over de twee.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.