Feyenoord vreest voor crisis op middenveld

Reacties

De clubleiding van Feyenoord hoopt na de komst van Dirk Kuijt de huidige selectie zoveel mogelijk intact te houden. Een lastige opgave gezien de interesse voor onder anderen Jordy Clasie en Karim El Ahmadi.

Feyenoord vreest voor crisis op middenveld

Vooral het middenveld is een zorgenkindje voor de beleidsbepalers in Rotterdam-Zuid. Hoewel Clasie vorig jaar zijn contract nog verlengde tot medio 2018, is de kans groot dat de kleine spelmaker komende zomer vertrekt gezien de interesse uit de Serie A en de Premier League.

Maar ook de nabije toekomst van El Ahmadi is hoogst onzeker. Trainer Fred Rutten was voor de middenvelder, die een verbintenis heeft tot de zomer van 2017, de voornaamste reden om terug te keren naar De Kuip. Ondertussen geniet de dertigjarige El Ahmadi belangstelling uit Dubai, waar hij eerder op huurbasis speelde voor Al Ahly.

Als het aan Kuijt, die na dit seizoen overkomt van Fenerbahçe, ligt blijven alle sterkhouders in Rotterdam. 'Ik denk en hoop dat de spelers ook zien dat er iets moois kan groeien als iedereen blijft', laat hij weten aan Voetbal International. 'Feyenoord is de laatste jaren tweede, derde, tweede en weer derde geworden. Dan zit je dicht tegen de top aan. Hopelijk kunnen we volgend seizoen de laatste stap zetten.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.