Ook Standard blameert zich bij competitiestart

In navolging van Club Brugge is ook Standard Luik met een nederlaag aan het seizoen begonnen. De Belgische topclub ging met 2-1 onderuit bij KV Kortrijk.

Maxime Chanot (foto) groeide uit tot de beul van Standard. Hij opende in de 39ste minuut de score door na een hoekschop raak te koppen. Anthony Knockaert maakte vijf minuten na rust gelijk vanaf de penaltystip, maar een kwartier daarna sloeg Chanot weer toe door opnieuw een corner koppend tot doelpunt te promoveren.

Op de eerste speeldag van de Jupiler Pro League ging Club Brugge gisteren al onderuit tegen Sint-Truiden, dat de club van Stefano Denswil en Ruud Vormer met 2-1 versloeg. Kampioen AA Gent treedt morgenmiddag om 14.30 uur aan tegen Westerlo.