Ook Ronald de Boer vertrekt bij Ajax

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Ook Ronald de Boer vertrekt bij Ajax

• Het nieuws dat De Boer bij Ajax vertrekt, is ook in Frankrijk opgepikt. Alleen welke De Boer er nou hoofdtrainer was in Amsterdam, daar hebben ze het bij L'Equipe nogal moeilijk mee.

• Een bizar bericht uit Italië. Wilfried Gnoukouri stond bij Internazionale te boek als groot talent, maar kan zijn doorbraak wel vergeten. De voetbalbond heeft de zestienjarige middenvelder voor twee jaar (!) geschorst na een woede-uitbarsting aan het adres van een scheidsrechter. Overigens behoort zijn broer Assane al wel tot de eerste selectie van Inter.

• Vandaag precies zeventien jaar geleden won Parma de UEFA Cup door Olympique Marseille in de finale met 3-0 te verslaan. Een paar weken geleden promoveerde de club van de Serie D naar de Lega Pro, het derde Italiaanse niveau. Het kan snel gaan in het voetbal...

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.