Ook Panathinaikos meldt zich voor gewilde Buijs

Reacties

Jordy Buijs weet nog niet wanneer hij de knoop doorhakt over zijn toekomst nu ook Panathinaikos zich aan het rijtje clubs heeft toegevoegd dat de 25-jarige verdediger wil inlijven.

Ook Panathinaikos meldt zich voor gewilde Buijs

'Ik heb alle tijd van de wereld', zegt de verdediger tegenover Voetbal International. Zijn zaakwaarnemer onderhandelt momenteel met de Griekse topclub.

Buijs maakte vrijdag bekend dat hij transfervrij opstapt bij NAC Breda. FC Groningen was in Nederland het meest concreet om hem in te lijven, maar een overstap naar het buitenland lijkt nu meer voor de hand te liggen.

'Naast Panathinaikos zijn er nog meer buitenlandse clubs die naar me informeren', aldus Buijs, die ook interesse geniet van een club uit Cyprus. 'Het is daarom moeilijk te zeggen wanneer ik ergens een krabbel zet.'

Buijs begon zijn loopbaan bij Feyenoord, waar hij enkel in de jeugd speelde. Daarna speelde hij voor De Graafschap en NAC Breda.

De achtergronden rond Oranje volgen? Probeer VI Premium nu 2 weken gratis! Al abonnee van het magazine? Regel hier je gratis toegang.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.