Ook bij Barnet geen succes voor voetbalnomade John

Collins John en FC Barnet zijn in onderling overleg uit elkaar gegaan. De aanvaller kwam mede door verschillende blessures slechts tot twee wedstrijden namens de club van speler/coach Edgar Davids, die actief is in de Engelse League Two. Eerder deze week vertrok Melvin Holwijn al bij Barnet, waar zijn stageperiode ten einde was.

Ook bij Barnet geen succes voor voetbalnomade John

De in Liberia geboren John, die in het verleden twee keer uitkwam voor het Nederlands elftal, werd een grote toekomst voorspeld. De pas 27-jarige transfervrije speler gold bij FC Twente als een groot talent, dat hem een transfer naar Premier League-club Fulham opleverde. Vanaf zijn overgang naar Londen ging het echter bergafwaarts.

Het talent van weleer speelde achtereenvolgens voor Leicester City, Watford, NEC en het Belgische SV Roeselare. Na deze Europese avonturen zocht de voetbalnomade John zijn heil buiten Europa, waar hij speelde voor Chicago Fire in de Verenigde Staten, Qäbälä PFK in Azerbeidzjan en Mes Sarcheshmeh in Iran.

Wat de toekomst verder zal brengen voor de aanvaller, die bij Barnet zijn zoveelste teleurstelling in zijn carrière beleefde, is niet bekend. Komende periode moet aantonen wat het voormalige talent uit Enschede van plan is aangaande zijn toekomst.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen