Davids en John kunnen zich richten op lijfsbehoud

Voor Barnet zit het FA Cup-toernooi er al na één wedstrijd op. In eigen huis ging de ploeg uit de League Two onderuit tegen Oxford United (0-2), dat in dezelfde divisie uitkomt als The Bees.

Met Collins John in de basis en speler/manager Edgar Davids als invaller moest Barnet toezien dat de bezoekers na rust het verschil in het Underhill Stadium maakten. James Constable zette Oxford in de 55ste minuut op voorsprong en Sean Rigg bepaalde de eindstand elf minuten voor tijd op 0-2.

Eerder deze week gaf Davids nog aan uit te kijken naar zijn debuut in de strijd om de FA Cup. 'De FA Cup betekent veel voor mij als speler', aldus de 74-voudig Oranje international. 'In Engeland maken ze echt iets bijzonders van het FA Cup-toernooi. Ook voor de mensen buiten Engeland heeft dit toernooi iets magisch.'

In de League Two bezet Barnet de 24ste en laatste plaats. Na vijftien wedstrijden heeft de club tien punten. Dat zijn er twee minder dan Wycombe, dat de veilige 22ste plaats bezet. Foto: VI Images