Onmisbare Mané rest van het seizoen uitgeschakeld

Reacties

Liverpool-manager Jürgen Klopp heeft laten weten dat Sadio Mané vrijwel zeker de rest van het seizoen is uitgeschakeld. De rappe aanvaller moet geopereerd worden aan de blessure aan zijn knie, die hij opliep in een duel met Leighton Baines tijdens de burenruzie van afgelopen zaterdag tegen Everton (3-1 winst). Een flinke aderlating, aangezien Mané van onschatbare waarde is aan de Mersey.

Onmisbare Mané rest van het seizoen uitgeschakeld

Afgelopen zomer kwam de Senegalese aanvaller over van Southampton. In het elftal van Klopp was de rappe aanvaller direct onmisbaar met dertien goals en vijf assists. Niet alleen maakte hij de meeste treffers voor Liverpool, The Reds wonnen in het huidige seizoen zelfs nog nooit als Mané niet in het basiselftal stond.

Met de voormalig aanvaller van FC Metz en Red Bull Salzburg in de basis won Liverpool zeventien duels, speelden ze er zes gelijk en verloren ze slechts drie keer. In de vijf wedstrijden zonder de 24-jarige aanvaller verloren ze er al twee.

Liverpool staat momenteel derde in de Premier League. Er zijn nog zeven wedstrijden te spelen voor de ploeg van Klopp. Zaterdag wacht het uitduel met Stoke City om 16.00 uur. Liverpool is nog volop in de race voor een Champions League-ticket.

:point_up::pray:Merci Allah pour tous :pray::point_up:

Een bericht gedeeld door Sadio Mane (@sadiomaneofficiel) op

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.