Ongelukkig debuut Van der Vaart en Van Wolfswinkel

Reacties

Rafael van der Vaart en Ricky van Wolfswinkel hebben hun debuut gemaakt voor Real Betis, maar veel plezier beleefden zij daar niet aan. In eigen huis gingen de Andalusiërs met 2-1 onderuit tegen Deportivo La Coruña.

Ongelukkig debuut Van der Vaart en Van Wolfswinkel

Vooral voor Van der Vaart liep zijn debuut uit op een teleurstelling, want de 32-jarige middenvelder moest kort na rust geblesseerd naar de kant na een botsing met ploeggenoot Rubén Castro. Op dat moment stond het nog 0-0. Vlak na de wissel van Van der Vaart, die transfervrij werd overgenomen van Hamburger SV, zette Federico Cartabia met een schitterend schot van afstand de bezoekers op voorsprong.

Terwijl ook de van Norwich City gehuurde Van Wolfswinkel zich opmaakte voor zijn debuut kwam Real Betis in de 59ste minuut al op gelijke hoogte, maar Deportivo nam de drie punten uiteindelijk mee naar huis. Faycal Fajr zorgde voor het winnende doelpunt na goed terugkoppen van Celso Borges. Van Wolfswinkel kreeg nog wel een mogelijkheid op 2-2, maar zijn schot ging via een verdediger naast.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.