Real Betis houdt zonder Nederlanders stand in Valencia

Rafael van der Vaart en Ricky van Wolfswinkel wachten nog altijd op hun debuut voor Real Betis. Ze zagen vanaf de bank hoe hun ploeg gelijkspeelde tegen Valencia: 0-0.

In het eigen Mestalla was Valencia negentig minuten lang heer en meester. Zeker na de rode kaart van Dani Ceballos - die in de 48ste minuut zijn tweede gele kaart pakte - stonden de bezoekers met de rug tegen de muur, maar de ploeg uit Sevilla knokte zich toch naar een 0-0 gelijkspel.

Dat resultaat bereikte de ploeg van trainer Pepe Mel zonder Van der Vaart en Van Wolfswinkel, die net als vorige week tegen Real Sociedad negentig minuten lang op de reservebank bleven. Bij de thuisploeg speelde Zakaria Bakkali (ex-PSV) de tweede helft mee. Valencia heeft zes punten na vier duels, Betis heeft er twee minder.