Ongehoord: boze Grêmio-fans slopen VAR-cabine na nederlaag

Na het duel tussen Grêmio en Palmeiras hebben fans van de thuisclub zich misdragen. De cabine waar de scheidsrechter VAR-beelden kan terugkijken, werd vernield.

Grêmio
Grêmio
1 - 3
Palmeiras
Palmeiras

Grêmio verkeert in degradatienood en zondag ging de ploeg van trainer Vágner Mancini op eigen veld met 1-3 onderuit tegen de nummer twee van de Braziliaanse Série A. De thuisclub kwam nog wel op voorsprong in de elfde minuut, maar in de extra speeltijd van de eerste helft boog Palmeiras de achterstand om in een voorsprong. Raphael Veiga scoorde twee keer, waaronder een strafschop.

Ook in de tweede helft sloeg Palmeiras pas diep in de extra speeltijd toe: Breno Lopes bepaalde de eindstand op 1-3. Daarna sloegen de stoppen door bij de fans van Grêmio, die weinig heel lieten van de VAR-cabine.