Diego Costa (35) vervolgt loopbaan als opvolger van Suárez

Reacties

De opvolger van Luis Suárez bij Grémio is opnieuw een bekende naam. De Braziliaanse club maakt bekend dat Diego Costa tot het einde van dit kalenderjaar is vastgelegd.

Diego Costa (35) vervolgt loopbaan als opvolger van Suárez
© Pro Shots

Diego Costa (35) was transfervrij sinds zijn vertrek bij Botafogo aan het einde van 2023. Hij speelde daar slechts een half jaar, na zijn zomerse komst van Wolverhampton Wanderers. Bij Botafogo was Diego Costa vaker invaller dan basisspeler. Hij scoorde drie keer in de Série A.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bij Grémio vervolgt de voormalig Spaans international (geboren in Brazilië maar genaturaliseerd) zijn jacht op doelpunten. De blauw-zwarten konden nog wel een nieuwe spits gebruiken, na het afscheid van Suárez. Hij maakte afgelopen jaar in 53 wedstrijden 26 goals voor Grémio en is verdergegaan bij het Amerikaanse Inter Miami, waar hij is herenigd met Lionel Messi, Sergio Busquets en Jordi Alba.

Voor Diego Costa is Grémio de twaalfde club in zijn loopbaan. De aanvaller speelde de meeste wedstrijden voor Atlético Madrid, waarvoor hij in 216 duels 83 keer scoorde. Hij werd een keer kampioen met Atlético en kroonde zich met Chelsea twee keer tot de beste van Engeland.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.