Douglas Costa wekt na controverse met juichen woede op rampdag Grêmio

Reacties

Grêmio moet vier jaar na het winnen van de Copa Libertadores een stap terugzetten. Douglas Costa gooide extra olie op het vuur op de dramatische dag voor de Braziliaanse club.

Douglas Costa wekt na controverse met juichen woede op rampdag Grêmio
© Pro Shots
Grêmio
Grêmio
4 - 3
Atlético Mineiro
Atlético Mineiro

Grêmio won weliswaar op de laatste speeldag van de Braziliaanse Serie A met 4-3 van Atlético Mineiro, maar het succes kon niet voorkomen dat de tweevoudig landskampioen komend jaar op het tweede niveau zal spelen.

De degradatie tekende zich al weken af. In die crisisstemming zorgde Douglas Costa voor beroering met het verzoek niet te willen spelen tegen Atlético Mineiro om zo deel te kunnen nemen aan een feest in Rio de Janeiro ter ere van zijn huwelijk. Logischerwijs werd het verzoek van de hand gewezen.

Douglas Costa, die in mei als huurling van Juventus neerstreek bij Grêmio, kwam daarom na de controverse binnen de lijnen. Het bleef niet onopgemerkt. De aanvaller herinnerde aan het voorval in het duel met Atlético Mineiro. Na het maken van de vierde treffer rende hij op het publiek af, nam demonstratief afscheid en wees op zijn rugnummer tien. Het wekte veel woede bij de fans op de dramatische dag voor hun club.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.