Onfortuinlijke Kishna wacht vrijdag operatie

Reacties

Ricardo Kishna wordt vrijdag in Utrecht geopereerd aan de knieblessure die hij vorige week tijdens een training opliep. Dat meldt zijn werkgever Lazio op de website.

Onfortuinlijke Kishna wacht vrijdag operatie

Een week geleden werd bekend dat Kishna tijdens een training een meniscuskwetsuur had opgelopen. Over de ernst van de blessure en de behandeling viel toen nog niets te zeggen. Enkel dat hij rust moest houden. Nu blijkt dat de vleugelaanvaller onder het mes moet. Hoeveel tijd de revalidatie in beslag zal nemen, is niet bekend. Waarschijnlijk gaat het om enkele weken.

Tijdens zijn periode in de jeugdopleiding van Ajax kampte Kishna ook al met hardnekkige knieproblemen. Toen was hij lange tijd uitgeschakeld vanwege complicaties in het kraakbeen van beide knieën. Toch haalde hij het eerste elftal in Amsterdam, dat hij afgelopen zomer achter zich liet voor de Italiaanse hoofdstad.

Door de blessure moest de twintigjarige aanvaller het Europa League-treffen met Saint-Étienne van afgelopen donderdag (1-1) en de competitiewedstrijd tegen Sampdoria van maandag (ook 1-1) aan zich voorbij laten gaan. Kishna is niet de enige geblesseerde Nederlander bij Lazio. Ook voormalig Feyenoorder Stefan de Vrij is lang uitgeschakeld vanwege een knieblessure.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.