Onderzoek naar laatste competitieduel Barcelona

Reacties

De laatste competitiewedstrijd van Xavi in het shirt van Barcelona krijgt mogelijk een staartje. De LFP, de organisatie van de Spaanse Primera División, onderzoekt het opmerkelijke scoreverloop tegen Deportivo La Coruña (2-2).

Onderzoek naar laatste competitieduel Barcelona

Er leek geen vuiltje aan de lucht voor de Spaanse kampioen, die na een uur door twee treffers van Lionel Messi riant leidde (2-0). Gezien het veldoverwicht van de Catalanen was dat misschien nog mager, tegen de ploeg die op dat moment leek te degraderen. En zo kon Xavi met een overwinning afscheid nemen van het publiek in Camp Nou.

Maar het liep heel anders. Deportivo kwam vanuit het niets terug tot 2-2. En Deportivo-speler Albert Lopo vroeg daarna aan Barça-aanvoerder Xavi het wat rustiger aan te doen, verklaarde Lopo na afloop voor de camera van Canal+. Door het uiteindelijke gelijkspel handhaafde de voormalige kampioen van Spanje zich in de Primera División.

De uitspraken van Lopo - grappig bedoeld of niet - kunnen hem dus duur komen te staan, want de LFP liet weten zich inmiddels serieus over de zaak te buigen.

Albert Lopo zei op Canal+ dat hij Xavi had verzocht het rustig aan te doen.
Albert Lopo zei op Canal+ dat hij Xavi had verzocht het rustig aan te doen.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.