Olympique Lyon blijft punten morsen zonder Lacazette

Reacties

In navolging van Olympique Marseille en Paris Saint-Germain heeft ook Olympique Lyon genoegen moeten nemen met een gelijkspel. Op bezoek bij Lorient kwam de koploper van de Franse Ligue 1 zondag niet verder dan 1-1.

Olympique Lyon blijft punten morsen zonder Lacazette

Lyon had door de gelijke spelen van Marseille en PSG tegen respectievelijk Stade Reims (2-2) en Caen (2-2) de mogelijkheid twee punten uit te lopen, maar Les Gones bewezen opnieuw maar moeilijk zonder topscorer Alexandre Lacazette te kunnen. De 23-jarige spits, maker van 21 goals en vrijdag al wel weer aanwezig op het trainingsveld, werd de laatste weken ook al gemist tegen AS Monaco (0-0) en PSG (1-1).

Zijn vervanger Clinton Njie (op de foto in het blauwe shirt) zorgde er bij afwezigheid van Lacazette nog wel voor dat Lyon niet met lege handen terugkeerde uit het Stade du Moustoir. Zijn gelijkmaker in de 77ste minuut kwam echter te laat om Lorient nog een nederlaag toe te brengen. De van het toernooi om de Afrika Cup teruggekeerde Jordan Ayew (Ghana) had de Bretonse thuisploeg vijf minuten na rust al op voorsprong gezet. De voorsprong van Lyon op de twee achtervolgers blijft daardoor twee punten.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.