Olympiakos-preses legt Afellay en co flinke boete op

Reacties

Evangelos Marinakis is allerminst te spreken over wat de profs van zijn Olympiakos Pireaus de laatste weken presteren. De voorzitter heeft zijn uitgesproken onvrede met een boete van een half miljoen euro onderstreept.

Olympiakos-preses legt Afellay en co flinke boete op

Onder andere Ibrahim Afellay kreeg dit maandag te horen van de voorzitter, die tot zijn tirade kwam na de uitschakeling in de Europa League door Dnjepr Dnjepropetrovsk – de tegenstander van Ajax. Bovendien werd verloren van Panathinaikos en eindigde de eerste kwartfinale in het bekertoernooi tegen tweedeklasser AEK Athene in een schamele 1-1.

Na een competitieloos weekend – het Griekse profvoetbal ligt stil vanwege de ongeregeldheden – werd de sanctie medegedeeld aan de selectie. 'Olympiakos is de grootste club van Griekenland. Voor ieder van jullie zou het een eer moeten zijn om voor deze club te spelen. Jullie moeten Olympiakos met respect en eer behandelen', stelde Marinakis.

'Als iemand daar een probleem mee heeft en hier niet wil blijven, dan moet hij ook het lef hebben om dat te zeggen en op te stappen. Zo lang jullie voor Olympiakos spelen, moeten jullie alles geven en je opofferen voor de club. Jullie moeten de titel en de Griekse beker winnen. Prent dat goed in jullie hoofd en doe daarvoor het benodigde.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.