Nu te bestellen én in de winkel: de nieuwe VI Seizoengids

De kop is eraf. Vrijdag verzorgden NEC en PEC Zwolle de aftrap van het nieuwe Eredivisie-seizoen. Traditiegetrouw is de VI Seizoengids 2016-2017, die sinds dinsdag in de winkels ligt, te bestellen.

Nu te bestellen én in de winkel: de nieuwe VI Seizoengids

De VI Seizoengids is het meest volledige bewaarnummer voor een seizoen topvoetbal in Nederland. Van de clubs uit de Eredivisie en Jupiler League bevat deze gids alle benodigde informatie: selecties, spelerspaspoorten, opstellingen, clubhistorie en -gegevens, teamfoto's en programma's.

Daarnaast is er een volledige evenementenagenda voor de jaargang 2016/17, wordt er vooruitgeblikt door de VI Clubwatchers op het nieuwe seizoen en is er de voorspelling van kenners en prominenten.

De Grootste Voetbal Hits
De lezers van Voetbal International en de luisteraars van Radio 10 gingen de afgelopen weken op zoek naar het ultieme voetbalnummer. Duizenden bezoekers van VI.nl gaven gehoor aan de oproep om te stemmen op hun favoriete voetbalsongs.

De cd, die op basis van al die stemmen is samengesteld, is gratis en exclusief verkrijgbaar bij de VI Seizoengids 2016-2017, die vanaf dinsdag 2 augustus in de winkel ligt.

Bestellen
Koop dus de VI Seizoengids 2016-2017 om alles te weten over het nieuwe voetbalseizoen en ontvang gratis de cd De Grootste Voetbal Hits cadeau. VI-abonnees met een doorlopend abonnement krijgen de gids gratis thuis bezorgd. De VI Seizoengids is hier bovendien online te bestellen.

Bekijk hier al onze video's