Nu 50x je inzet als zowel Real Madrid als Bayern München scoort!

ADVERTORIAL - In Estadio Santiago Bernabéu valt woensdagavond de beslissing in de tweede halve finale van de Champions League. Zegeviert Bayern München in de Spaanse hoofdstad of komt de vijftiende grote Europese titel dichterbij voor Real Madrid? Unibet pakt uit met een welkomstactie!

Nu 50x je inzet als zowel Real Madrid als Bayern München scoort!
© Pro Shots
Real Madrid
Real Madrid
2 - 1
Bayern München
Bayern München

De welkomstactie is beschikbaar voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder. Bij de actie wordt een speciale quotering van liefst 50.00 aangeboden voor Beide teams scoren. De reguliere odd voor Beide teams scoren, Ja is ongeveer 1.60. Goed om te benadrukken: het gaat om scoren in de reguliere speeltijd. Vorige week zorgden Bayern en Real in de Allianz Arena voor spektakel. Na het 2-2 gelijkspel in de heenwedstrijd ligt de strijd tussen de grootmachten nog volledig open. Meespelen met de welkomstactie van Unibet kan als volgt:

- Meld je aan via een van de links in dit artikel en selecteer de Real Madrid - Bayern München boost.

- Doe een storting, snel en eenvoudig via iDeal.

- Wed op Beide teams scoren, Ja en vink de Uniboost aan in je Betslip.

De maximale inzet bij de welkomstactie is 1 euro.

Real Madrid toonde veerkracht in München door terug te komen van een 2-1 achterstand. De Madrilenen zullen hoop putten uit de dreiging van Vinícius Júnior. Met twee goals was de 23-jarige Braziliaan in de heenwedstrijd de grote man aan Spaanse zijde. Vinícius is nu sinds de start van het seizoen 2021/22 in de Champions League direct betrokken geweest bij 31 goals. In die periode van bijna drie volledige seizoenen heeft geen speler vaker een groot aandeel gehad in doelpunten op het hoogste Europese podium, ook Kylian Mbappé en Erling Haaland niet. Real kan zich inmiddels overigens volledig focussen op de Champions League. De titel in La Liga werd in het voorbije weekend al binnengehaald.

Bayern maakte in de eerste ontmoeting met Real met name in het eerste kwartier na rust indruk. Een 0-1 achterstand werd weggepoetst en omgezet in een 2-1 voorsprong, door goals van Leroy Sané en Harry Kane. Scoren is dit seizoen ook in de Bundesliga niet het probleem geweest van de Duitse recordkampioen. Het zwakke verdedigen heeft de ploeg van trainer Thomas Tuchel juist opgebroken in de strijd met Bayer Leverkusen. Bayern heeft na 32 speelrondes in de Duitse competitie acht keer vaker gescoord dan de verrassende kampioen.

Denk jij dat zowel Real als Bayern vanavond tot scoren komt? En ben jij 24 jaar of ouder en nog geen speler bij Unibet? Dan is deze welkomstactie een mooie kans. Meespelen kan hier!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+- 

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's