Norwich spreekt bestaan clausule Van Wolfswinkel tegen

Ook als Norwich City zich niet handhaaft in de Premier League, dan maakt Ricky van Wolfswinkel de overstap naar Carrow Road. Althans volgens manager Chris Hughton.

Norwich spreekt bestaan clausule Van Wolfswinkel tegen

Eind maart werd de transfer van de aanvaller van Sporting Lissabon beklonken. Norwich City betaalt tien miljoen euro voor Van Wolfswinkel, die zich voor vier jaar verbond aan The Canaries.

Er was wel een maar. Mocht Norwich nog degraderen, dan wordt de transfer alsnog afgeblazen. In het contract is een ontbindende clausule opgenomen dat de Nederlander niet in de Championship zal acteren. Dat werd afgelopen week nog herhaald door zaakwaarnemer Louis Laros.

Maar Hugton bestrijdt dat er een ontsnappingsmogelijkheid is voor Van Wolfswinkel. 'Ik heb die verhalen ook gehoord, maar feit is dat hij heeft getekend voor Norwich City en dat ik hem verwacht op 1 juli. Alle discussie over een clausule is onzin.'

Norwich City is nog niet veilig. De club is slechts drie punten verwijderd van de achttiende plaats, die aan het einde van het seizoen degradatie naar het Championship betekent.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen