Nieuwe doelman Heerenveen, aanbieding Van la Parra

Reacties

SC Heerenveen heeft een akkoord bereikt over de komst van de 23-jarige Zweedse doelman Viktor Noring. De momenteel clubloze sluitpost stond recent nog onder contract bij het Noorse Noorse club Bodø/Glimt, maar heeft nu zijn handen vrij voor de komst naar Friesland.

Nieuwe doelman Heerenveen, aanbieding Van la Parra

De planning is dat Noring woensdag een  medische keuring ondergaat en daarna een tweejarige verbintenis, met een optie voor een extra contractjaar, zal tekenen.

Daarmee heeft de club de gewenste aanvulling van het keepersbestand, dat er volgend seizoen heel anders uit zal zien. Kristoffer Nordfeldt heeft laten weten dat hij in de zomer hogerop wil. De eveneens Zweedse doelman heeft nog wel een doorlopend contract tot medio 2015, maar ook de club verwacht dat de huidige eerste keus zijn heil elders zal zoeken na een transfer.

Tweede keus Brian Vandenbussche vertrekt transfervrij. De Belg ging niet in op een aanbieding waarin hij liefst veertig procent salaris moest inleveren. Heerenveen twijfelt bovendien over een eventuele contractverlenging van derde doelman Chiel Kramer.

Ondertussen heeft de clubleiding van Heerenveen aanvaller Rajiv van la Parra  een aanbieding gedaan. De vleugelspeler heeft de laatste weken/maanden dermate indruk gemaakt, dat hij in tegenstelling tot eerder toch een contract voorgeschoteld kreeg. De aanvaller, die ook in de belangstelling van Feyenoord staat, beschikt over een aflopende verbintenis. Gaat hij niet akkoord, dan kan hij transfervrij weg.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.