Neymar hekelt 'leugen' en deelt WhatsApp-gesprek met Donnarumma

Reacties

Neymar heeft de verhalen over de vermeende aanvaring met Gianluigi Donnarumma donderdagmiddag ontkracht. De Braziliaanse vedette van Paris Saint-Germain noemt het een leugen dat hij het na de uitschakeling in de Champions League tegen Real Madrid aan de stok kreeg met de Italiaanse doelman.

Neymar hekelt 'leugen' en deelt WhatsApp-gesprek met Donnarumma
© Pro Shots
Real Madrid
Real Madrid
3 - 1
PSG
PSG

Donnarumma leidde woensdagavond de 3-1 nederlaag in de return in Madrid in door voorafgaand aan de gelijkmaker van Karim Benzema in de fout te gaan. Waar een deel van het PSG-kamp verhaal ging halen bij scheidsrechter Danny Makkelie omdat Benzema in hun ogen een overtreding maakte op Donnarumma, zou Neymar zijn frustratie na afloop in de kleedkamer hebben gebotvierd op de doelman. Het verhaal gaat dat die de Braziliaan vervolgens wees op het balverlies dat hij leed voorafgaand aan de 2-1 van Benzema, waarna beide spelers uit elkaar moesten worden gehouden door hun ploeggenoten.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Volgens Neymar is daar helemaal niets van waar, zo maakt hij duidelijk met twee posts op Instagram. In de eerste is een screenshot te zien van zijn WhatsApp-gesprek met Donnarumma, die de berichten eveneens 'onacceptabel' noemt en zijn excuses aanbiedt voor zijn fout van woensdagavond. In het tweede bericht maakt de dertigjarige dribbelaar gehakt van de berichtgeving. 'Ik haat het om hier over nieuws te praten, maar dit is echt een leugen. Er was geen ruzie in de kleedkamer. Dit zijn incompetente journalisten die zichzelf willen promoten.'

Neymar lijkt dat met het delen van zijn WhatsApp-gesprek met Donnarumma ook te willen onderschrijven. Daarin valt te lezen dat hij de Italiaanse doelman niets kwalijk neemt. 'Rustig maar', reageert hij op de excuses van Donnarumma. 'Zoiets kan gebeuren in het voetbal. We zijn een team en we staan achter je. Je bent nog jong en je gaat nog veel prijzen winnen. Je moet opstaan en weer doorgaan. Knuffel', schrijft Neymar, die in een ander bericht op Instagram stelt dat het verlies tegen Real 'een van de nederlagen is die hem het meest pijn doet'.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.