Newcastle dun in verdedigers na wegvallen Taylor

Reacties

Steven Taylor wacht opnieuw een lange revalidatie. De verdediger van Newcastle United heeft waarschijnlijk weer een zware achillespeesblessure opgelopen.

Newcastle dun in verdedigers na wegvallen Taylor

Onderzoek moet vrijdag uitwijzen wat de precieze ernst is, maar de eerste diagnose wijst op een nieuwe achillespeesblessure. 'Het is niet de pees die hij al eerder heeft gescheurd', verwees interim-manager John Carver naar het seizoen 2001/12, toen Taylor 26 duels miste door een gescheurde achillespees.  

Met die hersteltijd in het achterhoofd rekent Carver dit seizoen niet meer op Taylor. Met alleen nog Mike Williamson en Fabricio Coloccini als centrale verdedigers beschikbaar, is het voor Newcastle United zaak om deze transferperiode te gebruiken om meer opties te krijgen voor die positie.  

Pardew
Newcastle United moet ook op zoek naar een nieuwe manager. Alan Pardew staat op het punt te gaan tekenen bij Crystal Palace. Donderdag was hij daarom ook getuige van de 0-0 van Palace tegen Aston Villa in plaats op de bank plaats te nemen bij Newcastle tegen Burnley (3-3).

Coloccini wordt genoemd als kandidaat, maar de Argentijn is niet beschikbaar. 'Ik ben een voetballer en wil nog een paar jaar spelen. Ik wil nog genieten van het spelletje op het veld. Het is een lastige situatie, maar we hebben met Carver een ervaren man.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.