Negredo valt buiten de boot door conflict met trainer Nuno

Reacties

Álvaro Negredo lijkt het voorlopig te hebben verbruid bij Valencia-trainer Nuno. De Portugese coach heeft de dertigjarige spits buiten de wedstrijdselectie gelaten voor het Champions League-duel van dinsdag met AA Gent.

Negredo valt buiten de boot door conflict met trainer Nuno

Negredo (foto) begon nog goed aan het seizoen met zijn even schitterende als belangrijke uitdoelpunt in de play-offs van de Champions League tegen AS Monaco (1-2), maar scoorde vond het net alleen nog tegen Deportivo La Coruña. Afgelopen week verklaarde hij die magere productie in Marca door te stellen dat Nuno de aanvallers van Valencia te ver van het doel af laat spelen.

De oud-doelman van onder meer Deportivo La Coruña, FC Porto en Dinamo Moskou nam zijn spits dat niet in dank af. Zaterdag tegen Málaga (3-0) moest Negredo al vanaf de tribunes toekijken en ook dinsdag valt de voor dertig miljoen euro van Manchester City overgekomen Spanjaard buiten de boot als Gent op bezoek komt in Mestalla.

Valencia-trainer Nuno weigerde toe te geven dat er een conflict is met Álvaro Negredo.
Valencia-trainer Nuno weigerde toe te geven dat er een conflict is met Álvaro Negredo.

Nuno weigerde maandag tijdens de persconferentie desondanks van een conflict te spreken. 'Alle beslissingen die wij nemen zijn gebaseerd op sportieve gronden. We willen het beste voor het team. Het seizoen is nog lang, elke speler is belangrijk. Het is mijn taak om als coach het beste te halen uit elke speler in deze ploeg.'

Behalve Negredo moet Valencia het morgenavond tegen de kampioen van België ook nog stellen zonder Mathew Ryan en Aymen Abdennour. De Australische doelman is nog niet hersteld van een knieblessure, terwijl de Tunesische verdediger nog altijd last heeft van een hamstringblessure. Valencia heeft in Groep H drie punten, AA Gent één.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.