Neerstortende kitesurfer raakt Janmaat en Van Persie

Reacties

Tijdens een strandwandeling in Rio de Janeiro zijn Daryl Janmaat en Robin van Persie geraakt door een kitesurfer. Beide internationals hebben daarbij 'lichte schrammen en hoofdpijn' opgelopen.

Neerstortende kitesurfer raakt Janmaat en Van Persie

'Maar verder is er niets aan de hand', meldt de KNVB. De watersporter stortte neer op het Oranje-duo, dat wandelde langs de zee van Ipanema. Janmaat en Van Persie kunnen vrijdag gewoon in actie komen als Nederland tegen Spanje zijn eerste wedstrijd op het WK speelt.

'Ik kreeg bijna een kite op mijn hoofd', reageerde Janmaat tegenover de NOS. 'Er was een man aan het kitesurfen en die viel precies op de plek waar ik stond, dat was even minder. Gelukkig valt de schade mee. Er is niets aan de hand.'

Alleen het meespelen van Jonathan de Guzman is nog onzeker. De middenvelder kampte met een hamstringblessure, maar heeft de groepstraining inmiddels hervat. Verder kan bondscoach Louis van Gaal over een volledig fitte selectie beschikken.

Heb jij een voorspellende gave en ken jij de afloop van het WK in Brazilië? Doe dan nu mee aan de VI WK-poule en win fraaie prijzen.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.