Nederlandse clubs mengen zich in strijd om Büttner

Reacties

Er is vanuit Nederland belangstelling voor Alexandar Büttner, die op weg is naar de uitgang bij Dinamo Moskou. Het contract van de 27-jarige linksback loopt nog één jaar door, maar de ex-Vitessenaar mag en wil graag vertrekken uit Rusland.

Nederlandse clubs mengen zich in strijd om Büttner

Om welke Nederlandse clubs het exact gaat, wil zaakwaarnemer Aleksandar Bursac niet prijsgeven. PSV raakt deze zomer mogelijk Jetro Willems kwijt, maar de Eindhovense club hoort nog niet bij dat rijtje. 'Op dit moment gaat het nog om andere Nederlandse clubs, maar ik kan nog geen namen noemen', aldus Bursac tegen Voetbal International.

Het voorbije halfjaar was Büttner een vaste waarde bij Anderlecht, dat hem huurde van Dinamo Moskou. De vleugelverdediger kwam voor de Belgische topclub tot zestien duels, waarin hij één keer scoorde en drie assists leverde.

Besiktas
Ook de belangstelling van Besiktas speelt nog altijd. 'Het contact met Besiktas verloopt met vallen en opstaan. De ene keer is het contact heel intens en regelmatig en dan hoor je weer een tijdje niets', legt Bursac uit. 'Wel is Besiktas op dit moment nog de meest concrete club. Ik verwacht ook dat Besiktas snel met een aanbieding komt.' (Roy van den Berghe)

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.