NEC zet routiniers Van Eijden en Barreto in de wachtkamer

Reacties

NEC heeft de aflopende contracten van Rens van Eijden, Edgar Barreto, Cas Odenthal en Javier Vet formeel opgezegd. Dat wil nog niet zeggen dat het viertal vertrekt.

NEC zet routiniers Van Eijden en Barreto in de wachtkamer
© Pro Shots

Van Eijden, Barreto, Odenthal en Vet hebben conform het cao van NEC te horen gekregen dat hun aflopende verbintenissen voor 1 april zijn opgezegd. In een later stadium gaan de Nijmegenaren mogelijk nog in gesprek met het viertal over een langere samenwerking.

Het betekent dat routiniers Van Eijden (34) en Barreto (37) voorlopig in de wachtkamer zitten aangaande hun toekomst. Verdediger van Eijden is op de weg terug van een zware blessure, middenvelder Barreto kwam dit seizoen tot één goal in achttien Eredivisie-duels.

Odenthal is in de ploeg van trainer Rogier Meijer, wiens contract onlangs werd verlengd, een vaste waarde, maar de 21-jarige verdediger moet eveneens op duidelijkheid wachten, net als Vet. De 28-jarige middenvelder kwam dit seizoen vooral in actie als invaller.

Bony
De contracten van Wilfried Bony en Jonathan Okita lopen ook in de zomer af, maar omdat het hier gaat om eerste contracten hoeven die (nog) niet formeel opgezegd te worden. Mikkel Duelund, Calvin Verdonk, Ali Akman en Rodrigo Guth worden tot de zomer gehuurd.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer NEC
Meer over NEC
Meer R. van Eijden
Meer over R. van Eijden
Meer Barreto
Meer over Barreto
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.