NEC-fans geven duidelijk signaal aan clubleiding over Barreto

Reacties
NEC-fans geven duidelijk signaal aan clubleiding over Barreto
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Edgar Barreto is bij NEC in het bezit van een aflopend contract, maar als het aan de fanatieke supporters ligt komt daar verandering in. De fans betuigden zondag tijdens de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles hun steun aan de 37-jarige Paraguayaan.

N.E.C.
N.E.C.
1 - 0
Go Ahead Eagles
Go Ahead Eagles

Barreto speelde tussen 2004 en 2007 al voor NEC en was daarna jarenlang actief in Italië. De middenvelder keerde in de zomer van 2020 terug en had een belangrijke rol in de promotie van de Nijmeegse club naar de Eredivisie. Het contract van Barreto werd na de play-offs met een jaar verlengd.

In de Eredivisie kwam Barreto dit seizoen tot achttien optredens. Hij pendelde tussen de verdediging en het middenveld en was met zijn ervaring belangrijk voor de jonge ploeg van NEC. Nu staat hij al enkele weken aan de kant met een knieblessure.

NEC heeft het contract van Barreto nog altijd niet verlengd en dat zit de fans niet goed. Zij willen dat de club doorgaat met de Paraguayaan en lieten dat zondag weten met spandoeken en gezang. 'Edgar mot blievuh', was het devies.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer NEC
Meer over NEC
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.