NEC moet onder curatele aan nieuw team werken

Reacties

De komende maanden moet NEC een team op de been brengen dat kan concurreren op het hoogste niveau. De kampioen van de Jupiler League behaalde 98 punten, een unicum in het Nederlandse betaalde voetbal. Maar dat is geen garantie voor de Eredivisie.

NEC moet onder curatele aan nieuw team werken

Voor versterkingen heeft NEC de investeringsgroep onder leiding van Marcel Boekhoorn nodig. Bij de KNVB staat de club immers onder curatele.

Sparta Rotterdam heeft interesse in Paco van Moorsel. De huurling is eigendom van FC Groningen, waar zijn contract afloopt. Zowel in Groningen als Nijmegen komt hij niet in aanmerking voor een verbintenis.

Ook Tobias Haitz, Seydina Diarra, Mike Vanhamel, Daan Disveld, Giovanni Gravenbeek, Kevin Conboy, Stan Bijl, Marcel Appiah, Jasper Waalkens en Kenny Elders verlaten De Goffert.

De meeste basisspelers hebben nog wel een doorlopend contract. Voor de grootste talenten, zoals Alireza Jahanbakhsh (foto), zijn echter andere clubs in de markt. Afgelopen winter probeerden FC Groningen en SC Heerenveen al de Iraniër los te weken.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.