NEC heeft in Brood een nieuwe trainer

Reacties

Ruud Brood heeft Eredivisionist FC Dordrecht afgewezen om aan de slag te gaan bij Eerstedivisionist NEC. De trainer tekent in Nijmegen voor één jaar.

NEC heeft in Brood een nieuwe trainer

NEC was op zoek naar een nieuwe trainer na het ontslag van Anton Janssen, die als opvolger van Alex Pastoor de Nijmeegse club niet kon behoeden voor een degradatie naar de Jupiler League. In de play-offs ging het mis tegen Sparta Rotterdam.

Brood, die tekende voor ;één jaar met een optie voor een tweede seizoen, moet NEC weer terugbrengen naar de Eredivisie. 'Ruud zit vol ambitie, net als wij. Onze wensen zijn duidelijk en komen overeen: we willen samen de degradatie te boven komen en zo snel mogelijk terugkeren naar de Eredivisie', zegt directeur Bart van Ingen.

Brood komt met NEC in de Jupiler League zijn voormalige club Roda JC tegen. De 51-jarige trainer, die ook in gesprek was met het gepromoveerde FC Dordrecht, werd bij die club in december ontslagen.

Heb jij een voorspellende gave en ken jij de afloop van het WK in Brazilië? Doe dan nu mee aan de VI WK-poule en win fraaie prijzen.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.