Janssen en NEC akkoord over beëindigen samenwerking

Reacties

NEC kan op zoek naar een nieuwe trainer. De club uit Nijmegen degradeerde afgelopen seizoen onder leiding van Anton Janssen naar de Jupiler League en bereikte deze week een akkoord over de afwikkeling van het nog één jaar doorlopende contract.

Janssen en NEC akkoord over beëindigen samenwerking

Afgelopen donderdag werd al bekend dat NEC afscheid nam van Janssen, die ook geen trek had om verder te gaan als assistent. 'Met Anton zijn verschillende constructieve gesprekken gevoerd, wat uiteindelijk heeft geleid tot de conclusie dat er wederzijds geen vertrouwen is in een succesvolle samenwerking in de toekomst', aldus Ton van Gaalen, voorzitter van de raad van commissarissen.

'De komende weken ligt de focus op de bezetting van de technische staf van komend seizoen, om vervolgens spoedig invulling te geven aan het nieuwe technisch beleid met als primair doel een snelle terugkeer naar het hoogste niveau', besluit Van Galen.

Stel je vraag aan onze clubwatchers op VI Premium. Probeer VI Premium nu 2 weken gratis! Al abonnee van het magazine? Regel hier je gratis toegang.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.