NEC haalt Nielsen weg uit Denemarken

Reacties

Lasse Nielsen verhuist per direct van Aalborg BK naar NEC. Daarmee heeft trainer Anton Janssen zijn gewenste centrale verdediger binnen.

NEC haalt Nielsen weg uit Denemarken

Janssen wilde graag voor de rest van het seizoen vers bloed voor zijn defensie die in de Eredivisie met 51 tegengoals de meest gepasseerde is. Met het vertrek van Pavel Cmovs (naar CSKA Sofia) en Michel Breuer (Sparta Rotterdam) was er ook ruimte om aan zijn wens te voldoen.

'Lasse Nielsen is een zeer welkome toevoeging aan onze selectie', aldus technisch directeur Edo Ophof op de clubwebsite. 'Hij bezit de kwaliteiten die we in een verdediger zochten: kopsterk, snel en sterk in duels. Met Lasse hebben wij onze verdediging compleet gemaakt, niet alleen voor dit seizoen maar ook voor in de toekomst.'

De 26-jarige Nielsen moet helpen de Nijmeegse defensie solide te maken. Voor de Deen, die bij NEC tekent tot medio 2017, wordt het zijn eerste buitenlandse avontuur. Tot nu toe was zijn ervaring beperkt gebleven tot de competitie in eigen land met Aalborg BK. Bij die club maakte hij in maart 2007 zijn debuut in de hoofdmacht.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.