NEC en Van Eijden halen streep door transfer

Reacties

Rens van Eijden blijft bij NEC. De Eredivisionist en de verdediger hebben besloten de onderhandelingen met Dinamo Moskou definitief af te breken.

NEC en Van Eijden halen streep door transfer

NEC meldt op de clubsite dat het net als Van Eijden helemaal rond was met Dinamo en dat de verdediger ook door de medische keuring gekomen was. De transfer ketste echter af op aanvullende eisen van de Russen.

'In de laatste fase van de afwikkeling van de transfer zijn echter door Dinamo Moskou zowel aan NEC als aan Van Eijden onverwachte, aanvullende en in onze ogen onredelijke eisen en verzoeken gesteld. In goed overleg tussen NEC en Van Eijden is besloten dat we niet aan deze eisen en verzoeken kunnen en willen voldoen', meldt de Nijmeegse club.

'NEC en Van Eijden zijn zich bewust van de consequenties van het niet doorgaan van deze transfer, zowel op sportief als op financieel gebied. De aankomende dagen zullen Van Eijden en NEC zich beraden over de mogelijkheden en de toekomst', vervolgt het statement.

Dumic
Omdat NEC in de volledige overtuiging was dat de overgang van Van Eijden naar Rusland rond zou komen, haalde het eind januari in de persoon van Dario Dumic al een vervanger binnen. Hij speelde al drie duels voor de club uit Nijmegen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.